• Link folgt
  • Eintrag folgt
  • Coming soon
 

 

   

Specialister i personlige, tilpassede og spændende rejser til Peru og andre lande i Sydamerika

 

Skatte i Norden
Planlægger du en tur til det andet Peru? Kom til det nordlige Peru, og se selv byen Chan Chan(Chimu Kulturen), månepyramiden (Moche Kulturen) i Trujillo, skatte af Señor de Sipan ogEl Brujo, et pyramidekomplex i det nordlige af Huanchaco!

Klassiske Mål
- Titicaca-Søen: der ligger på 3800 meter høje og er verdens højest beliggende sejlbare farvand.
- Arequipa: "Sillars" Hvid Byen
- Colca Slugten: Kondorens Rige og når det gælder naturscenerier er der ikke meget, som kan
måle sig med Perus Colca Canyon.

Machu Picchu - UNESCO World Heritage
Du finner knapt et sted i verden med så mye historie på et så lite sted. Inkaruinene består av rundt 200 forskjellige steinbygninger som harmonerer perfekt med den omliggende naturen.
Inkabyen du må besøke!

Amazonas-Regnskoven
Peruvianske Amazonas regnskoven strækker sig ud over den mægtige Andes til horisonten, der dækker 60 % af landet. Kombiner lodge ophold og jungle udflugter med seminarer og oplæg fra marken forskere!

 
   
 
 

Kære Peru-fans og globetrottere,

Forholdene i mange lande rundt om i verden viser den fortsatte fare for virussen, og de nødvendige landespecifikke sikkerhedsforanstaltninger påvirker stadig ikke kun privatlivet, men også erhvervslivet, og endda noget, der ligger os meget tæt på: rejser til fjerne lande på fjerne kontinenter ..

Vi ændrede vores ture i de næste to år. Alle fremtidige ture er organiseret som private ture, dvs. op til 4 fremmede sidder i et køretøj eller en større gruppe venner / familiemedlemmer på maks. 10 personer. Da en vaccineret person stadig kan inficere en ikke-vaccineret person, og visse protokoller skal overholdes på grund af de nationale regler vedrørende Covid-19, følte vi os forpligtede til at tage dette skridt i begge parters interesse - rejsende og lokale.

International passagertrafik har været tilladt igen siden 5. oktober 2020, indrejse fra Brasilien, Indien eller Sydafrika er ikke mulig.
Machu Picchu har været tilgængelig igen siden 1. november 2020.

Vi holder dig opdateret på vores YouTube-kanal under "Mulitversum Peru", og vi vil også sende rapporter om Peru og Sydamerika.

Vi vil gerne have dig i lokalbefolkningens interesse, der lever af turisme og nu på en eller anden måde skal holde sig flydende indtil slutningen af ​​epidemien - f.eks. Hotelrensere, håndværkere, tjenere, buschauffører - bed om at tillade dig selv oplevelsen af ​​en Sydamerika-tur efter spændingsmånederne.

Billedet nedenfor er en lille forretter til en mulig tur til Colca-dalen, hvor de majestætiske Andes-kondorer - de største luftbårne fugle i verden - lægger deres lange baner og cirkler.

Forhåbentlig snart velkommen til Sydamerika! Bliv sund!__

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Oplev det bedste af Peru og andre sydamerikanske lande med de mest erfarne rejseledere Sydamerika kan opleves med.

Vi står klar til at give dig en guidede rundrejse i Perus uovertrufne historie, kultur og gastronomi.

Mulighederne hos PeruMasterTravel er mange. Vi har ekspertisen og erfaringerne til at skræddersy din helt egen til Sydamerika og Peru. Dette er turen for dig, som vil opleve noget udover det sædvanlige.
Kultur-, vandre-, øko- eller havturisme? Vi hjælper dig med den bedste rådgivning!

Minimum antal deltagere: kun 2 personer!

Vi arbejder i øjeblikket at forbedre vores dansk hjemmeside. I mellemtiden kan du enten besøge vores tysk- eller engelsk hjemmeside, og du kan contakte os på følgende mail (engelsk, spansk og tysk): Kontakt os

Vores kontor ligger centralt i Lima og består af et erfarent team af Sydamerika-specialister.
Kontakt os før din rejse til Peru og lad os vise dig hvad vores lidenskab handler om!
Flere af vore medarbejdere har peruviansk baggrund og alle har rig erfaring og viden om Sydamerika. Vores team sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere din kommende rejse!

Vores webmaster har ret travlt med at forbedre vores hjemmeside, men desværre har disse programmører ikke mere end to hænder og et hoved til deres arbejdsopgaver. Vi forsøger stadig at finde ud af hvorfor, måske en ekstra hånd eller et hoved kan fastgøres på en eller anden måde ... Indtil vi finder løsningen, beder vi dig om at være tålmodig og vil gerne have, at du snart kommer tilbage for at se resten af ​​vores programmer og anbefalinger. Mange tak og venlig hilsen!

Glem alt om at skulle ringe hjem til rejseledere, mens du er på en guidede tur i Sydamerika. Vi står altid klar i person til at hjælpe dig uanset tidspunkt eller sted.

Så, hvorfor kigge dig omkring efter andre turisthjemmesider som kræver et minimum af 8 deltagere og samtidig opleve at ture bliver aflyst eller udskudt, fordi du venter på at din arbejdsplads accepterer dine feriedage? Ingen problemer - book din drømmerejse til Sydamerika med os helt op til 1 måned før afrejse. 

Vores programmer og Tour moduler gør det muligt for dig at vælge alt lige fra dato, ruter og hotel. Benyt vores mange års erfaring og ekspertise indenfor turisme og Sydamerika og book din rejse i dag. Kontakt os

Machu Picchu am frühen Morgen

 

Andes-højlandet - tre ruter at vælge imellem

Vi overvejer altid højderne under vores planlægning af rejseprogrammet. Vi ønsker, at du skal have det godt og ikke lide af højdesyge under rejsen. Du har betalt en masse penge for at se inkaernes verden. Hvorfor risikere dit helbred på en tur, der faktisk ikke er god for dig? Spørg os - vi hjælper dig med at finde dine perfekte destinationer i Peru eller andre sydamerikanske lande.

 
   
 

Du lider af alvorlig højdesyge? Tænkte du aldrig kunne rejse til inkaernes land? Vi har gode nyheder til dig: du kan besøge Peru og Machu Picchu uden at lide af højdesyge! Flere oplysninger snart!