• Link folgt
  • Eintrag folgt
  • Coming soon
 

 

 

   

VELKOMMEN TIL PERU MASTER TRAVEL - DIN EKSPERT FOR SØR-AMERIKA

Reis i Sør Amerika: skreddersydd, begivenhetsrik, rett og slett uforglemmeligh

 

Kjære Peru-fans og globetrottere,

Forholdene i mange land rundt om i verden viser den fortsatte faren for viruset, og de nødvendige landsspesifikke sikkerhetsforanstaltninger påvirker fremdeles ikke bare privatlivet, men også virksomheten, og til og med noe som ligger oss nært: å reise til fjerne land på fjerne kontinenter.

Vi endret turene våre de neste to årene. Alle fremtidige turer er organisert som private turer, dvs. opptil 4 fremmede sitter i et kjøretøy eller en større gruppe venner / familiemedlemmer på maks 10 personer. Siden en vaksinert person fremdeles kan smitte en ikke-vaksinert person, og visse protokoller må overholdes på grunn av det nasjonale regelverket angående Covid-19, følte vi oss forpliktet til å ta dette skrittet i interessene til begge parter - reisende og lokalbefolkningen.

AKTUELL SITUASJON I PERU (ca. 31 millioner innbyggere): Ifølge offisiell informasjon registrerte landet totalt nesten 2 millioner smittede mennesker og ca. 196 000 dødsfall (30% kvinner, 70% menn), mer enn 4500 mennesker er innlagt på sykehus. For tiden er 31% av befolkningen vaksinert (2x). I tillegg til hovedstadsregionen er fokuspunktene noen kystområder nord for Lima, Arequipa og nordøst rundt Amazonas. Den daværende peruanske presidenten Vizcarra erklærte unntakstilstand 15. mars 2020, først bare i 14 dager, men ble tvunget til å utvide den flere ganger på grunn av økningen i infeksjoner. Huset kan etterlates i Lima mellom klokken 04.00 og 23.00, i de resterende timene (i noen regioner også på søndager) er det et absolutt portforbud.

Internasjonal passasjetrafikk har blitt tillatt igjen siden 5. oktober 2020, det er for øyeblikket forbindelser til 36 land, innreise fra Brasil, India eller Sør-Afrika er ikke mulig. I selve landet er Arequipa-regionen under karantene, tilgangen er strengt begrenset.

Machu Picchu har vært tilgjengelig igjen siden 1. november 2020.
Det er obligatorisk å bruke åndedrettsvern utenfor huset (FFP2 eller to enkle masker oppå hverandre) og visse typer sport kan utøves utendørs individuelt eller i små grupper, forutsatt at minimumsavstanden overholdes. Massesportsarrangementer er ekskludert. I sammenheng med unntakstilstanden forventes dette regelverket å gjelde frem til 2. september 2021.
Normal skoledrift forventes ikke i overskuelig fremtid.

Vi vil at du skal være interessert i lokalbefolkningen som lever av turisme og nå på en eller annen måte må holde seg flytende til slutten av epidemien - f.eks. Hotellrengjørere, håndverkere, servitører, bussjåfører (for problemet med å øke ekstrem fattigdom, se vår YouTube-video fra 31. mai) - be om å tillate deg selv opplevelsen av en tur i Sør-Amerika etter måneders spenning.

Bildet nedenfor er en liten forrett for en mulig tur til Colca-dalen, hvor de majestetiske Andes-kondorene - de største flygende fuglene i verden - tar sine lange baner og sirkler.

Forhåpentligvis snart velkommen til Sør-Amerika! Holde seg frisk!


Hvis tanken på en buss full av smittede passasjerer forårsaker mareritt, har vi det rette for deg: vårt tilbud!

Hos oss reiser du individuelt i 2021 (fra slutten av året) og 2022, langt fra de godt tråtte standardrutene og de overfylte stedene. Din sikkerhet kommer først, og det er fortsatt mulig å besøke Machu Picchu.

Med vårt kontor i Lima, Peru, kan vi organisere turene dine individuelt der du til slutt tilbringer ferien. Vi er på stedet, din fordel under gjennomføringen av turen. Siden reiseplanen og lengden på turene våre er fleksible, kan mange andre aktiviteter inkluderes i turen. Du vil reise gjennom hele turen i en komfortabel varebil med stor kapasitet eller SUV med skillevegg og din egen sjåfør og guide hele veien.

Bilde: Caral, Amerikas eldste by- og pyramideside, ca 3000 f.Kr. F.Kr., utsikt fra en høyde på tre-trinns pyramider i det flere hektar store komplekset

Våre spesialiteter inkluderer høyere kvalitet og mer eksklusive turer til en overkommelig pris.

UTFØRINGSGARANTI for alle turer for 2 personer.

Våre forskjellige programmer og reisemoduler lar deg velge dato, reiserute og hotellkategori etter dine ønsker. Ta en titt rundt på nettstedet vårt, og hvis du har spørsmål, er vi tilgjengelige via e-post, telefon og Instagram. Vi gleder oss!

Du finner reisetilbudene våre via navigasjonsfeltet ovenfor. Denne navigasjonslinjen følger deg, uansett hvor du er på nettstedet vårt. Så du har alltid alt du trenger med et øyeblikk.


"PUK" VIRUS OG ALTITUDE SYKDOM:
INGEN GRUNN FOR Å GJØRE UTEN DIN PERIUTUR!


Da vi utviklet våre reiseruter tok vi hensyn til BÅDE. Reis vekk fra virusakkumuleringssoner og er også kompatibel med høyden.
Velg ønsket rute fra mange varianter.

VÅR BESTE SELGER PERU
Kultur- og Naturtur, 19 dager


Den eldste byen i Amerika, Caral - tempelkomplekser i Sechin - geoglyfer fra Paracas -kulturen, Nazca -linjene på Panamericana - den hellige dalen med mystiske tempelruiner - alternativ fottur til Machu Picchu - Colca -dalen og kondorenes flukt.
Kultur og natur tur med mulighet for enkle turer og flere utflukter.

Grønn - grønnere - DEN PERUVIAN JUNGLE nær Puerto Maldonado

Sjekk ut våre etterprogrammer for den peruanske jungelen. Dette dekker mer enn 60% av landets areal. Merkelig nok har Peru bildet av en 100% andinsk stat!
Knapt noen kan slippe unna fascinasjonen for fargerike papegøyer, høyt brølende aper i de høye tretoppene og krystallklare innsjøer der søte gigantiske oter leker.